Lunchroom De Roos

Wie heeft er nou geen zin om tijdens het shoppen te genieten van een heerlijke kop koffie met een stuk verse taart , brownies of muffins ?? Ook kunt in onze sfeervolle lunchroom genieten van een overheerlijk ontbijtje een lekkere lunch of kom gezellig borrelen met onze fantastische borrelhapjes.

Maar dat is nog niet alles. Alles wat u bij ons in de lunchroom ziet kan gekocht worden. Houdt u stoel dus goed in de gaten , want voor u het weet is die weg ditzelfde geldt voor al het brocante servies waar wij op serveren.

U kunt in onze lunchroom ook terecht voor babyshowers, verjaardagen, kinderfeestjes of andere gelegenheden. Zakelijk lunchen ? Ook dit is mogelijk.

Hih tea, high wine??? geen probleem ... graag wel even van te voren bellen zodat het klaarstaat als u binnenkomt.

En voor alle mannen die altijd een excuses hebben om mee te gaan winkelen.... Die vlieger gaat hier niet op, want hier laat u gerust u vrouw los terwijl u zelf geniet van een heerlijke bak koffie ... So no excuses !!!

Ook hebben wij een heerlijk gezellig terras, perfect voor de zomerdagen maar ook in de winter zorgen wij buiten voor genoeg gezelligheid.

Onze gehele kaart is ook voor Take- away....

Voor reserveringen en bestellingen check www.lunchroomderoos.nl

Tot snel

One Love

Kirsten

 

Laden..