PRJCT 71

Sinds november 2018 is in Zeist de nieuwe concept store PRJCT 71 geopend. De winkel verkoopt industrieel design voor in én om het huis. Daarnaast kun je er terecht voor kleding en gifts voor mannen. De concept store is gericht op de man maar  de deuren staan natuurlijk ook open voor  moeders, zussen en bijvoorbeeld vriendinnen die opzoek zijn naar iets speciaals voor het interieur of cadeaus voor hun favoriete man.

Het industrieel design is vintage en uniek in zijn soort. Dit assortiment is aangevuld met onder andere bijpassend servies, bestek en andere items voor koken en dineren. De kleding omvat de mooiste basiskleding voor mannen. Met knitwear van Gabba en t-shirts, crewnecks en hoodies van Colorful Standard heeft Zeist nu een kledingshop met stijl. Daarnaast vind je er mutsen en sjaals, zwembroeken, sokken en meer. Leuk voor jezelf of als cadeau. Bij de cadeaus kun je verder denken aan mooie tafelboeken, glaswerk, gentlemens hardware en armbanden. PRJCT 71 sluit aan bij een vraag die je in veel steden ziet, kwaliteitsproducten onder één dak voor mannen. Eigenaren van de winkel zijn Marieke Bolhuis en de broers Bruce en Brian Westeneng. “In de winkel vind je spullen die wij zelf ook in huis zouden neerzetten of aan zouden trekken. Wij geloven dat Zeist en omgeving hier ook blij van wordt” aldus eigenaar Brian Westeneng.

Echt Seizoen- en trend gebonden mannencadeaus in combinatie met unieke items. Deze cadeaushop heeft altijd wel een aantal unieke items in het assortiment. Het leuke hieraan is dat je altijd met een uniek mannencadeau thuiskomt om iemand echt mee te verrassen!

Mocht je even geen tijd hebben om langs de winkel te komen, dan kan je het stoere assortiment ook bestellen via www.prjct71.com !

 

Laden..