Informatie Wie zijn wij?

Home of Hearts | Informatie

Missie & Visie

Home of Hearts biedt ondernemers op het gebied van brocante en lifestyle de gelegenheid om op een stijlvolle gezellige locatie een winkel in te richten waar zij zelf niet constant aanwezig hoeven te zijn. Er wordt gebruik gemaakt van 1 centraal kassasysteem. Een gezellige locatie waar onder het genot van een hapje en drankje ook persoonlijk klanten kunnen worden ontvangen.

Home of Hearts

Eigenaresse Renata heeft haar eigen shop Home of Hearts. Hierdoor krijg je bij binnenkomst meteen het Home of Hearts gevoel. Brocante, lifestyle, krijtverf en sieraden, alles in de gezellige sfeervolle Home of Hearts stijl. 

Merken die je hier kunt vinden zijn o.a Kolony, Bloom, Brynx,Byboo, Bear Design en Jeanne d’arc Living. Sfeervol oud servies, van soepterrines tot juskommen en kussen en plaids in prachtige zachte tinten. Stoere leren armbanden tot veterkettingen met parels. Prachtige leren tassen en portemonnees met dierenvacht maar ook de krijtverf van Jeanne dárc Living, waar ook de oude kasten e.d. in de winkel mee zijn geverfd zijn in alle kleuren verkrijgbaar maar ook de Jeanne dárc Living boeken en tijdschriften en accessoires zoals mariabeelden e.d….

Lunchroom de Roos

Sfeer beleven is het motto van Home of Hearts alsmede sfeer proeven en dat kan naar hartenlust bij onze tea en lunchroom, de plek voor een heerlijk hapje of drankje in Home of Hearts.

PRJCT 71

Eindelijk een echte conceptstore voor mannen in Zeist! Cadeaus kopen voor heren kan best wel eens lastig zijn, vandaar dat Bruce, Brian & Marieke deze shop gespecialiseerd in mannencadeaus voor jong en oud is begonnen.

REBEL roos

REBELS. 

SNoetiez

Op zoek naar unieke baby- kinderkleding en cadeaus? Dan ben je bij Snoetiez van Josetta aan het goede adres.

Home of Brides

2 uur lang voor de lol bruidsjurken passen met sluiers, hoepelrokken en toebehoren!

Klik voor meer! 

Stoere Sjiek

Een meer dan bijzondere shop in Home of Hearts is Stoere Sjiek. Het is een shop vol unieke romantische en brocante accessoires maar het is ook een fotostudio in brocante stijl waar fotografe By Danielle fotoshoots maakt in o.a. Victoriaanse stijl.

By danielle

New Born Shoot, Bruiloften, Bedrijsfotografie, Glamourshoots, Kinderfeestjes, Portretten, Zwangerschap, Doop, Familie/Groepen en meer!

piece of love

De naam Piece of Love zegt het al: elk kledingstuk is met liefde voor u uitgezocht...

Een ruimte huren binnen in Home of hearts?

 

Relatiegeschenken

Op zoek naar relatiegeschenken en kerstpakketten? Klik voor meer informatie!