Ruimte huren in Zeist

Home of Hearts | Ruimte huren in Zeist

Home of Hearts in Zeist heeft op de eerste verdieping een unieke ruimte waar op meerdere manieren gebruik van gemaakt kan worden. De ruimte is 150 vierkante meter groot en heeft een erg rustieke, maar creatieve uitstraling. Doordat de muren zijn gemaakt van robuust hout, zorgt de omgeving voor een prettig en rustige sfeer. De ruimte is oorspronkelijk bedoeld en wordt gebruikt als atelier met wisselende kunstexposities.

Uit eigen ervaring weten wij wat het vaak lastig is om in de omgeving Zeist een leuke ruimte te huren voor een borrel of andere gelegenheid. Daarom is er besloten om deze ruimte optimaal beschikbaar te maken voor verhuur. Een aantal doeleinden waar de ruimte momenteel voor wordt gebruikt zijn verjaardagen, (werk)borrels, recepties, kunstexposities, vergaderingen en worshops . De ruimte biedt zittend plek tot ongeveer 40 personen en met staande mensen tot ongeveer 50 personen. De ruimte is gelegen op de eerste verdieping en dus minder goed bereikbaar voor invaliden.

De ruimte is standaard gevuld met kunst aan de muur en 8 grote engelse pub tafels met bijpassende stoelen. Indien er meer ruimte, zit of sta, nodig is, kunnen er tafels en stoelen verplaatst ,bij geplaatst en indien mogelijk verwijdert worden.

De ruimte, of “het atelier” zoals wij de ruimte noemen, is zowel eenmalig of vast te huur. Prijzen zijn altijd in overleg en afhankelijk van de dag en dagdeel. De ruimte beschikt over een toilet, keukenblok, verwarming, airconditioning en werklicht. U kunt de ruimte huren waarbij u zelf de catering regelt, de ruimte zelf inricht en de bediening zelf doet. Maar interessant aan het huren van een ruimte bij Home of Hearts is de mogelijkheid tot catering/ drankverzorging via lunchroom Zoet in Home of Hearts. Kijk even bij de shop Zoet op deze site of op www.zoet-zeist.nl om een beeld te krijgen van deze lunchroom. Prijzen voor catering via Zoet zijn ook altijd in overleg en afhankelijk vande grootte van de groep en dagdeel.

Voor meer informatie over een ruimte huren bij Home of Hearts in Zeist, gebruik het contactformulier of stuur een mail naar renata@homeofhearts.nl .Even bellen naar de winkel (0306916275)of binnenlopen kan natuurlijk ook, vraag dan naar Renata.

Laden..