Fiona's Taarten

Sfeer beleven is het motto van Home of Hearts alsmede sfeer proeven en dat kan naar hartenlust bij Fiona’s taarten thee en lunchroom. In de in brocante stijl ingerichte thee en lunchroom wordt alles geserveerd op/uit brocante servies, waar al het servies, maar ook alle meubeltjes waar je op zit te koop zijn, ruikt het zo lekker omdat er iedere dag versgebakken taart is. Fiona is al jaren gespecialiseerd in het maken van de mooiste en lekkerste bruidstaarten, gegarandeerd een bijzonder stukje taart dus!


Bij ons in de winkel kunt u lekker een kop thee of koffie met cupcakes dadelkoek macarons of andere sweets nuttigen. Er is ook een kleine lunchkaart zie voor het actuele aanbod de menukaart op www.fionastaarten.nl


Op het terras kunt u heerlijk van de zon genieten. Dit is bij uitstek de ultieme plek om van een lekker drankje te genieten of om heerlijk buiten te lunchen. Voor wat verkoeling is het door de gezellige sfeer ook binnen goed toeven.

U kunt bij Fiona’s taarten thee en lunchroom ook terecht voor een babyshower, verjaardag of andere gelegenheid, dit kunnen wij geheel naar wens ondersteunen met iets zoets, hartigs of een borrel hap. Babyshower, vrijgezellen zakelijk het kan allemaal.
Ook is het mogelijk om bij ons een aparte ruimte te gebruiken voor een vergadering of workshop.


Fiona’s taarten thee en lunchroom is een heerlijke plek voor een persoonlijke ontmoeting, om te werken, een zakelijk gesprek of gewoon zomaar.


In onze Thee & lunchroom is plaats voor ongeveer 25 personen en ’s zomers kunt u gebruik maken van ons gezellige terras. Wel graag even reserveren!
Stuur hiervoor een mailtje naar fionastaarten@hotmail.nl, bel even naar 06 18871056 of kijk even op de website www.fionastaarten.nl !

 

Laden..